rapport från Nya Unga Liv september 2016

I augusti har föreningen skickat 32 000 kr till Generatie Tanara. Pengarna kommer från regelbundna och spontana bidrag till föreningen av privatpersoner under 2016. Under Ranstafestivalen fick också föreningen in pengar från kaféet, matförsäljningen samt en klädloppis. En födelsedagsfest genererade också pengar till Nya Unga Liv då jubilarerna som present endast ville ha bidrag till föreningen.

2015 skickade vi sammanlagt drygt 30 000 och i år är summan redan större. Detta behövs för behoven i Rumänien ökar. Även dit kommer nu ensamkommande flyktingbarn, en grupp som också riskerar att hamna i prostitution och utanförskap.

Varmt tack till alla som stödjer vår förening. Mariana Petersel betonar att varje bidrag kommer till användning och att inte bara pengarna utan också det mentala stödet är mycket värdefullt.

 

En reaktion på ”rapport från Nya Unga Liv september 2016

  1. Tack för uppdateringen! Gläder mig att det ekonomiska bidraget blev så stort och att pengarna och stödjande i engagemang kommer verksamheten i Rumänien till godo och uppskattas där.
    Kram
    Inger

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s