Nya unga livs första år

Lite försenat kommer här en årsrapport för Nya unga livs första år.

Inför påsken 2015 överfördes 6 000 kr till Gerneratie Tanara och Mariana Petersel som är chef för verksamheten. Pengarna gick denna gång främst till nödvändig utrustning till centret för traffickingoffer. Där vistas ett 30-tal unga kvinnor som behöver hjälp och stöd för att gå vidare i livet.

Under sommaren och hösten 2015 har vi givit 11 500 kr. Pengarna skickades så att de var tillhanda innan jul- och nyårshelgerna 2015 så att barn och ungdomar i verksamheterna fick något extra som de behövde.

Under Ranstafestivalen arbetade vi med att få in pengar genom kafé och loppis. Inklusive donationer så kunde vi skicka iväg 17 000 kr till böcker, boende och annat material inför skolstarten.

Under det senaste året har vi bidragit till verksamheten i Timisuara med 34 500kr. Varenda krona kommer till användning och vi har en dialog med Mariana kring hur verksamheten utvecklas. Vi vill tacka alla som på något sätt bidragit under året och hoppas ni vill fortsätta stödja oss. Tipsa gärna i dina nätverk om Nya unga liv. Skriv gärna ut foldern eller informera om hemsidan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s